Minket képviselnek

Veszprém - Megalakították fórumukat és a térségi bizottságokba képviselőket delegáltak a kistérségi elnökök minapi ülésükön.

Győrffy Árpád

A fórumot a jogszabályoknak megfelelően dr. Nagylaki Csilla, a megyei közigazgatási hivatal vezetője hívta össze. Köszöntője után korelnökként Filep Miklós, a füredi kistérség vezetője vette át az elnöklést a fórum hivatalos megalakulásának kimondásáig és a tapolcai kistérséget vezető Császár László elnökké választásáig. A továbbiakban az ő vezetésével, Lasztovicza Jenő megyei közgyűlési elnök javaslatai alapján döntöttek a különböző testületekbe delegáltak személyéről.

A megyei területfejlesztési tanácsban Turcsi József, a sümegi, Szedlák Attila, a kelet-balatoni és Kropf Miklós, a zirci kistérség elnökét delegálták a teljes választási ciklusra. Egyhangúlag döntöttek arról is, hogy a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsban dr. Kovács Zoltán, a pápai kistérség elnöke képviseli a kistérségeket. A fórumnak a 8-as Főút Térségfejlesztési Tanácsba és a Balaton Fejlesztési Tanácsba javaslattételi lehetősége van. Az előbbibe Talabér Mártát, a várpalotai, a másik testületbe Filep Miklóst, a füredi kistérség elnökét javasolták tagnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!