Eklemovic: Nyáron eligazolok

Veszprém - A lengyel Wisla Plock kézilabdacsapata három évre leigazolta az MKB Veszprém KC irányítóját, Nikola Eklemovicot.

Horváth Gábor

A szerb származású magyar válogatott játékos az elmúlt fél évben makacs vállsérüléssel küszködött, nemrég visszatérhetett a pályára, de állapota még nem engedte meg, hogy a nemzeti csapat tagjaként részt vegyen a svédországi világbajnokságon.
Lapunk érdeklődésére a magyar bajnoki címvédő klubbnál nem tudták megerősíteni az információt, mondván: a játékos nem jelentette be távozását.
A nemsokára a 33. életévét betöltő Eklemovic szerződése idén nyáron lejár az MKB Veszprém KC-nál, így akkor ingyen távozhat.



- Igaz a hír, nyártól a Plock játékosa leszek - nyilatkozta a Naplónak a kiváló irányító. - Korábban tárgyaltam a veszprémi vezetőkkel is, de úgy döntöttem, hogy eligazolok. Tizenkét évet játszottam Magyarországon, ebből hetet az MKB-nál. Szép volt, ám ideje váltani. A lengyelektől visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam, én voltam az első a kívánságlistájukon. A vállam már száz százalékos, azonban nem akartam a vb-n kockáztatni, tavasszal még szeretnék maximális teljesítményt nyújtani Veszprémben - mondta el Eklemovic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!