Negyven gól idegenben az MKB-től

Mezőkövesd - A papírformának megfelelően könnyed sikert aratott az MKB Veszprém KC Mezőkövesden szombaton a Budapest Bank kézilabdaliga alapszakaszának utolsó fordulójában.

Horváth Gábor

Az ismét bajnoki címre törő bakonyiak nagyobb megerőltetés nélkül, könnyedén gázoltak át a rájátszásban majd a kiesés elkerüléséért harcoló Mezőkövesdi KC-n. A félidőben 16:11-re vezetett a Mocsai-csapat, amely végül 40:22-re győzött. A hazaiak egyébként jól kezdték a találkozót, vezettek 2:0-ra és 3:1-re is, ám az MKB nem sokkal később fordított és hiába tudott még egyenlíteni az MKC, a veszprémi csapat fokozatosan elhúzott ellenfelétől. A vendégeknél sérülése után ismét pályára léphetett Fazekas Nándor, aki a második félidőben többek között egy hétméterest is hárított.

Mezőkövesdi KC-MKB Veszprém KC 22:40 (11:16).

Vezette: Bujdosó, Tomecskó.

Mezőkövesd, 700 néző.

A legjobb góllövők: Fekete 4, Molnár 3, illetve Vilovski és Iváncsik Gergő 7-7, Vujin 7 (5), Iváncsik Tamás és Sulic 3-3, Császár 3 (1).

A veszprémiek ezzel még nem fejezték be a bajnokság alapszakaszát, kedden egy korábbról elhalasztott mérkőzésen, a Csurgó vendégeként lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!