Hal- és vadételek - Újra várjuk olvasóink saját ötleteit, leírásait

Veszprém - Nagyon népszerűek lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága receptkönyvei. A Desszertek könyvéből már több mint 20 ezret, a nemrég megjelent Hagyományos ételekből tízezernél is többet vásároltak meg olvasóink.

Barták Péter

A következő kötet, a Könnyű nyári ételek nyomdai előkészítése már zajlik, és június végén ez a receptgyűjtemény is kapható lesz. A könyvet ezúttal csak ügyfélszolgálati irodáinkban és kézbesítőinknél lehet majd megvásárolni, a hírlapárusoknál nem.

És itt  az újabb lehetőség, hogy olvasóink közkinccsé tegyék saját, kipróbált, jól bevált receptjeiket. Ezúttal a szeptemberi megjelenéssel tervezett Halak, vadak könyve összeállításához hirdetünk ismét receptgyűjtő versenyt.

A receptek beküldési határideje június 20. Június 24-én kisorsolunk a beküldők között két remek ajándékot, egy késkészletet és egy halfőző bográcsot. A levélben ne felejtsék el feltüntetni saját címüket, telefonszámukat.

Ezúttal halételek (ponty, pisztráng, fogas, süllő, csuka, harcsa, sügér, kárász, busa, angolna, tengeri halak stb.) és vadételek (szarvas, őz, vaddisznó, vadnyúl, fürj, vadkacsa stb.) készítésének leírásait, receptjeit várjuk. A korábbi kötetek sikerességét is az adja, hogy olvasóink a saját készítésű ételeik receptjeit küldték be, amelyek elkészítése nem is annyira bonyolult, de mindig van bennük valami egyéni ötlet, akár a fűszerezés vagy a tálalás módja, amitől az ételek igazán egyedivé válnak.

 

A recepteket a következő címre várjuk: Pannon Lapok Társasága, Veszprém, Házgyári út 12. A borítékra írják rá: Receptverseny. Beküldési határidő június 20., sorsolás 24-én. A nyeremény késkészlet, bogrács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!