Késes rablót keresnek

Veszprém - A rendőrség 300 ezer forintos nyomravezetői jutalmat ajánlott fel annak, aki egy április 12-én, a Balaton Pláza közelében elkövetett rablás tettesének kézre kerítésében segíteni tud.

Halmos György

A tettes késsel megfenyegetett és értékeinek átadására kényszerített késsel egy 15 éves fiatalt április 12-én reggel fél nyolc és háromnegyed nyolc közötti időben az Arany János és a Nap utca találkozásában, majd a Balaton Pláza irányába menekült. A bűncselekménnyel okozott kár körülbelül 300 forint.

A nyomozás adatai szerint az elkövető körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hangja fiatalos, ugyanakkor ideges. A támadó 17-18 év körüli lehet, nem volt akcentusa és tájszólása sem. A férfi kezén a bőr világosabb bőrre utalt, ékszer vagy tetoválás nem volt rajta. A támadó ruházata ápolt volt, felül fekete színű, elől kétoldali zsebbel rendelkező, testméretnél jóval nagyobb kapucnis pulóvert viselt. A kapucnit az arcába húzva hordta. Alul szürke vagy szürkéskék farmer nadrág volt, a lábán fekete színű, az oldalán és a sarok részén felirattal ellátott tornacipő volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleíráshoz hasonló személyt a fenti időpontban és helyen látott, vagy ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen munkaidőben személyesen a veszprémi kapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztályán, telefonon a 06 (88) 428-022-es számon a 11-27, 15-52-es melléken, illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámon.

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik