Oscar-díjas brit rendező forgat Várpalotán

Várpalota-Inota - Tom Hooper, Oscar-díjas filmrendező egy világszerte ismert ír sörgyárnak forgat reklámfilmet a jövő héten a településen.

Szabó Péter Dániel

Talabér Márta, Várpalota polgármester lapunknak elmondta, jövő hétfőtől négy napon át a polgármesteri hivatal engedélyével forgat a városrészben a Pioneer Productions Kft.

- Az inotai Deák Ferenc utca és Báthory utca kereszteződésétől északi irányban található területen Tom Hooper, a Király beszéde című filmmel Oscar-díjat nyert brit rendező irányítja a felvételeket. A forgatás napjai alatt jelentős számú statiszta, lovaskaszkadőr jelenléte mellett helikopterről is készítenek felvételeket. A filmesek nagyobb munkagépeket is használnak majd, melyek a környéken a megszokottnál nagyobb zaj-, illetve forgalmi terhelést okozhatnak, ám, forgalmi akadályokra, illetve éjszakai zajszennyezésre nem számíthatnak az inotaiak - mondta el a polgármester, aki kéri a lakosság türelmét és megértést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!