A rászoruló gyerekekért

Veszprém - A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület negyedik alkalommal rendezi meg jótékonysági estjét, melynek bevételét hátrányos helyzetű gyermekek húsvéti kirándulására fordítják. Kiemelt díszvendég lesz Szőcs Géza kulturális államtitkár.

Szausev Xénia

"Segítsünk, ahogy csak tudunk" - ezzel a felhívással tartja november 19-én este 7 órakor bálját az egyesület jelentette be Molnár F. Roland, a szervezet elnöke a közelmúltban, az érsekségen tartott sajtótájékoztatón. Elmondta, mintegy negyven hátrányos helyzetű gyermek csíksomlyói búcsúba való kirándulását szeretnék támogatni a Táncsics Mihály Szakközépiskola és Kollégium tornacsarnokában rendezett est bevételéből.

- A mintegy kétszáz  bálozót egész estés zenés-szórakoztató program várja - tette hozzá Molnár F. Roland, kiegészítvén, minden civil és vállalati felajánlásnak nagyon örülnek.

Az anyagi támogatás mellett a lelki támogatás is fontos - hangsúlyozta dr. Márfi Gyula érsek, hozzátéve, a veszprémi érsekség 150 ezer forintos támogatása mellett, magánemberként 50 ezer forinttal támogatja a rászoruló gyerekek erdélyi útját.

Némedi Lajos alpolgármester örömmel üdvözölte a civil szervezet kezdeményezését, majd reményét fejezte ki, hogy képviselőtársai is hozzájárulnak a kirándulás költségeinek támogatásához. Végül ifj. Szatmári Árpád, a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola igazgatója elmondta, kötelességének érzi, hogy a hátrányos helyzetű fiatalokat támogassa. Majd Molnár F. Rolanddal aláírtak egy együttműködési megállapodást, amelynek értelmében számos rendezvényen partnerei lehetnek egymásnak.

A jótékonysági gálaestre a Balaton-M Tourist Utazási Irodában és a VMKK jegyirodájában lehet jegyet vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!