Drogtermesztő családapa bukott le Bakonynánán

Bakonynána – A községben beszédtéma, hogy a rendőrség napokkal ezelőtt lekapcsolt egy 33 éves családapát, aki marihuána termesztéssel foglalkozott.

Mátételki András

A községet járva azt is megtudtuk, hogy a két gyerekes családapa nem a saját otthonában, hanem a szülői ház egyik szobájában termesztette az illegális növényt. A fűtéshez szükséges, jelentős mennyiségű áramot úgy lopta, azaz „megcsapolta” a hálózatot. Amikor azon az éjszakán megszállták a nyomozók a falut, nemcsak őt vitték el, hanem másokat is. Jelenleg két termesztő tölti napjait rács mögött, ugyanis őket a bíróság letartóztatta kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt őket. (Lapunk úgy tudja, egy 36 éves várpalotai férfi is előzetesbe került.)

Egy névtelenséget kérő helybeli azt is elmondta, hogy a nánai férfi december 10-én utazott volna ki Új-Zélandra dolgozni, már megvolt a repülőjegye. Amúgy a letartóztatásáig a helyi erdőbirtokosságnál alkalmazták, mint gépkezelőt, de, ha kellett, megjavította a különböző gépeket. Ügyes kezűnek jellemezték, aki egykoron autószerelőnek tanult.

A bakonynánaiak úgy tudják, hogy a férfi már évek óta foglalkozott droggal, várható volt, hogy egyszer eljönnek érte.

A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!