Olcsóbb üzemanyagot a népnek!

Megyei körkép - A magas benzinárak és a csökkenő fizetések ellen demonstrált félpályás útlezárással Fejér és Veszprém megye határánál pénteken a Jobbik.

Munkatársainktól

- Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az elviselhetetlen üzemanyagárakra. A legfájóbb az, hogy a Fidesz ellenzéki pártként kiállt a benzin jövedéki adó csökkentése mellett, kormányon már elutasítja azt - hangsúlyozta Árgyelán János, a Jobbik Fejér megyei elnöke.

Hozzátette: a napokban kézbe kapott fizetéseknél döbbennek rá az emberek arra, hogy például az adójóváírás eltörlésével vagy az áfa emelésével mennyivel kevesebb  pénz marad a zsebükben.



- Lassan a ciklus felénél tartunk, s semmi nem valósult meg az ígéretekből. A jövő héten induló parlamenti ülésszakban a Jobbik keményen hangot fog adni a véleményének - jelentette ki Kepli Lajos, a Jobbik Veszprém megyei országgyűlési képviselője, aki megjegyezte, nem kérnek az "európai egyesült államokból"; a párt a békemeneten felvonulókkal ellentétben komolyan gondolja, hogy Magyarország ne legyen gyarmat. 

Mintegy tizenöt autóval demonstrált a Jobbik a Vas megyével határos oldalon a kormány politikája ellen, tájékoztatta lapunkat Ferenczi Gábor. A párt megyei elnöke szerint a megszorítások egyre súlyosabb terheket rónak a magyar társadalomra, amelyek lassan elérik az elviselhetetlenség határát. Erre hívták fel a figyelmet a demonstráción  résztvevő autósok.



A Veszprém megye  nyugati oldalán rendezett megmozdulást Kovács Attila, a Jobbik ajkai elnöke irányította, s vezényelte le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!