Megyei közgyűlés: elfogadták a főkapitány beszámolóját

Veszprém - Tizenhárom igen, kettő tartózkodás mellett elfogadta a megyei közgyűlés dr. Töreki Sándor beszámolóját a csütörtöki közgyűlésen.

Szijártó János

A megyei rendőrfőkapitány a közbiztonság helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ehhez kapcsolódó feladatokról beszélt a megyeházán. A szavazáson tartózkodó két jobbikos képviselő, Dobó Zoltán és Orbán Imre elmondták, hogy olyan, mint közbiztonság, ma tulajdonképpen országosan sem létezik, de értékelve a megye rendőrségének együttműködési és kommunikációs készségét a "nem" helyett a tartózkodást választották a napirend végén.



Az ülés további részében a képviselők tárgyaltak a megye foglalkoztatási helyzetéről, a transzeurópai közlekedési hálózatról, illetve tagot delegáltak a Közép-dunántúli Területi Vízgazdálkodási Tanácsba Gaálné Vörösmarty Éva személyében, míg a megyei fejlesztési és képzési bizottságba Stolár Mihályt jelölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!