Óriási csalás: Menyüknek is jutott a milliókból!

<b>Pápa</b> - Egy családi kft. saját zsebre is dolgozott, amiért vádat emeltek ellenük.

Mátételki András

A vádirat szerint az MMF Kft. Pápán és Bodajkon 2003 februárjától 2005 májusáig működtette telephelyeit, ahol csökkent munkaképességű emberekkel ruhaneműket készítettek, illetve a vámosok által lefoglalt ruhákból kivágták a márkajelzést. 

A termékek értékesítéséből több mint 11 millió forint hasznuk származott. Ebből az összegből a kft. ügyvezetője, a budapesti I. Ferencné és férje saját bankszámlájukra 4,1 milliót utalt át. 

A ruhák értékesítéséből származó további bevételeikből több százezer forintot csíptek le több részletben, amiből jutott a házaspárnak, valamint gyermeküknek és menyüknek is. Összesen 3,8 millió forinthoz jutottak hozzá jogtalanul. 
 
A pápai ügyészség bűnszövetségben, üzletszerűen, jelentős értékre folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntettével vádolja mind a négyüket. A vádlottak az eljárás alatt tagadták bűnösségüket. 

Lapunk értesülése szerint a pápai bíróság elküldte a vádiratot az érintetteknek, de azt nem vették át. A tárgyalás időpontját még nem tűzte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!