<u>Erotikus panoptikum (Csak 18 éven felülieknek!)</u>

<b>Badacsonytomaj</b> - Erotikus panoptikumként hirdetik, de sokak szerint túlmutat annak fogalmán az a különleges kiállítás, amely a nyáron a város Tátika üzletházának földszintjén látható. A továbbra csak a felnőttek kattintsanak! <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080618_panoptikum"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Kiss Nikolett

A középkori panoptikum egy nem mindennapi kiállítás, a reneszánsz erotikus irodalmat szolgáló könyvillusztrációk felhasználásával, magyar képzőművészeti főiskolások készítette viaszfigurákból áll. 


Elődeink pajzán históriái elevenednek meg a panoptikumban
(Fotó: Tóth B. Zsuzsa)
A panoptikumban készült fotógaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Elődeink pajzán históriái elevenednek meg különféle szexuális pózokban, nem egyszer csoportosan. A XVIII. századi irodalmat illusztráló metszetek most három dimenziós térben hökkentik meg a látogatót élethűségükkel. 

Korabeli jelmezekben, de leginkább anélkül láthatóak itt császári hercegnők titkos szerelmei, Boccaccio Dekameronjának részletei, a mesés kelet élvezetei. El nem tékozolt pillanatok talicskakerék segédeszközzel, de a mából ott van -  ugyan első pillantásra csak a pózból ismerhető fel - Bill Clinton


Bill Clinton személyesen
(Fotó: Tóth B. Zsuzsa)
A panoptikumban készült fotógaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Arra azonban ne számítson senki, hogy az ovális szoba egykori birtokosának intim testrészében gyönyörködhet, mert az ex-elnök figurája az egyetlen, amely takarásba került a jótékony textíliák által. 

A keszthelyi csigaparlamentjéről, panoptikumáról és babamúzeumáról is híres Török Tibor gyűjteménye nem a prűdeknek, sokkal inkább a kíváncsi és tréfát értő felnőtteknek való. Őket viszont egész nyáron várja. 

További részletek a csütörtöki Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!