jótékonysági est

2017.11.06. 07:44

A karitász támogatására gyűjtöttek pénzt Dabroncon

Jól szórakoztak, miközben jót cselekedtek mindazok, akik részt vettek a Don Bosco karitász csoport jótékonysági estjén a művelődési házban.

Tisler Anna

Pintér Zoltán, Pintér Dániel és Pintér Veronika egy Republic-dalt énekelt közösen Fotó:Tisler Anna

A belépőjegyekből és a tombolából befolyt összeggel a segélyszervezet karitatív munkáját támogatták. Varju Zoltánné csoportvezető köszöntőjében elmondta, hogy 2011-ben alakultak, létszámuk jelenleg 13 fő. Tevékenységük sokrétű, szerveznek kirándulást, gyermekeknek nyári tábort, támogatják a rászorulókat, a krízishelyzetbe kerülteket. A jótékonysági estnek több éves hagyománya van. Papp Sándor István plébános köszöntőjében örömét fejezte ki azért, hogy a vallási alapon működő csoport tevékenységét a környezetük elismeri, ami abban is megnyilvánul, hogy sokan ajánlottak fel tombolatárgyat, sütöttek süteményt a résztvevők megvendégelésére. A plébános köszönetet mondott Hujber Csabának a hangosításért és Simon Lajos polgármesternek, aki a termet ajánlotta fel.

Pintér Zoltán, Pintér Dániel és Pintér Veronika egy Republic-dalt énekelt közösen Fotó:Tisler Anna

A közel kétórás szombati műsorban fellépett a türjei Hétszínvirág énekegyüttes, a zalagyömörői Kék madarak, valamint a sümegi Icon művészeti csoport, Pintér Zoltán, leánya Veronika, és nyolcesztendős kisfia, Dániel, akinek ez volt az első színpadi szereplése. A süteményversenyre az idén 15 háziasszony készített édességet. Ezúttal mindhárom díjat a karitász csoport tagjai – Papp Bernadett, Illésné Bódis Márta és Óhidi Lajosné – nyerték.

A telt ház előtt zajló rendezvényen részt vettek a csóti karitász csoport tagjai, érkeztek érdeklődők a szomszédos településekről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!