Dabrony

2015.06.18. 18:55

A jó ügyek mellé szívesen odaáll Zsédenyi Adrienn

Dabrony - Nagy sikerű jótékonysági koncertet adott a napokban a településen a népszerű énekesnő, Zséda.

Tóth B. Zsuzsa

Ezt kár lett volna kihagyni - nyilatkozták a dabronyi asszonyok a koncertről. A lélekemelő program az énekesnő fellépésének, illetve annak is köszönhető, hogy nemes célok érdekében szívesen adakoztak a helyi és környékbeli vendégek. A népszerű énekesnő, Zséda koncertjén befolyt összeget ugyanis a felújított helyi óvoda berendezésére, a felszerelések és játékkészlet bővítésére fordítják.

Kozma Sándor polgármester háláját fejezte ki Zsédenyi Adriennek, aki örömmel vállalta a fellépést, valamint a katolikus egyháznak, mert a koncert helyszíneként rendelkezésre bocsátotta a templomot. Meg is teltek a padok nézőkkel. A polgármester elmondta, ugyan a helyi óvodát már felújították, azonban szeretnék a berendezéseket, felszereléseket, illetve a megfelelő játékokat is biztosítani, ezért szervezték a jótékonysági koncertet.

Zsédenyi Adrienn a dabronyi templomban adott koncertet
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

- Ez egy gyönyörűen felújított templom, ahová olyan dalokat válogattam, amelyek mélyebb érzelmeket zendítenek meg. Voltak felszabadult dalok is, de a popos stílust most nem mutattam be - számolt be Zséda. Azt vallja, hogy a szépség váltja meg a világot, és azok a dalok, amelyekben ez fellelhető, bármilyen színpadon értékesek.

- Vannak ügyek, amelyek mellé szívből odaállok. Különösen akkor, ha a szülővárosom közeléből érkezik egy ilyen felkérés - mondta Adrienn, aki a koncert után szívesen beszélgetett a helyiekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!