Egyházaskesző

2016.08.09. 11:41

Hajnalig tartó falunapi vigadalom

Egyházaskesző - Augusztus 6-án rendezte a község önkormányzata az idei falunapot, amelyen szép számmal voltak helyiek és elszármazottak is, körülbelül két-háromszázan vettek részt az eseményen.

Laskovics Márió

fotók: Laskovics Márió

- Délután kezdődtek a programok, foci versennyel és kézműves foglalkozással indult a falunap. Majd a Tündérkert Bábszínház interaktív zenés-táncos gyermekműsorával indultak a színpadi programok, szerencsére napos időben. Ami újdonság volt, hogy a Honvédség is itt volt, bemutatót tartottak és teszteket töltettek ki. Aztán pince- és vadpörköltet főztünk. A helyieken kívül igyekeztünk olyan csoportokat meghívni, akik közel állnak a szívünkhöz. Szép számmal voltak helyiek és elszármazottak is, körülbelül két-háromszázan éreztük jól magunkat – tájékoztatta a Naplót a polgármester, Lendvai Jánosné.

Kísérőprogramként kispályás foci, kézműves foglalkozás, csillámtetkó, pónilovaglás, grafikai bemutató, honvédségi és tűzoltósági bemutató, légvár, festéklövészet, rodeó bika, kosaras hinta, bikaülő verseny várta a kalandvágyóbb érdeklődőket. A már említett gyermekműsoron kívül a színpadon fellépett a Kenyeri Dalkör, a Vati Fiúk Country Club, a helyi Palánta és Felnőtt Néptánccsoport, a Nagygyimóti Kertbarátok, a Szili Néptánccsoport, Papatyi-Tóth Tünde és a Kredenc együttes. A programot tombolasorsolás zárta, utána pedig hajnalig buliztak a faluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!