VB 2022

2022.12.05. 22:25

Könnyed brazil szamba Dél-Korea ellen

- Hihetetlen nagy kedvvel, önbizalommal telve kezdte a mérkőzést a brazil válogatott, és ennek már a hetedik percben meg is lett a gyümölcse, hiszen Vinicius Junior 10 méterről lőtt a kapuba, majd Richarlisont a büntetőterületen belül eltalálta a védője, így tizenegyeshez jutott Brazília - mondta a nyolcaddöntő utolsó mérkőzése után szakértőnk, Takács Gábor, játékvezető ellenőr.

Szijártó János

Takács Gábor, játékvezető ellenőr Fotó forrás: Takács Gábor

- Raphinha kezében volt a labda, de a szurkolót Neymart skandálták a büntetőrúgás elvégzéséhez, át is adta a lehetőséget a közönség kedvencnek, aki nem hibázott. Raphinha azért nem sokáig szomorkodott emiatt, hiszen a harmadik gólt ő szerezte, majd Paqueta volt eredményes(4-0). Dél-Koreának egy komolyabb támadása volt az első játékrészben, akkor viszont a brazil hálóőr Alisson mutatott be egy hatalmas bravúrt. A második félidő is itt folytatódott, Alisson ismét remekelt. A brazilok az eredmény tartására törekedtek, majd Dél-Korea szépített, egy jól eltalált lövésből Seung-Ho Paik volt eredményes, ezzel be is állította a végeredményt (4-1) - tette hozzá Takács Gábor. Brazília pedig készülhet a Horvátország elleni mérkőzésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!