Foci

2010.11.20. 20:11

Csak a második félidő dicsérhető

Veszprém - Sima vereséget szenvedett a Pécstől a Veszprém FC NB II-es labdarúgó együttese a bajnokság őszi zárófordulójában.

B. Virág Rita

VFC-Pécs 0:3 (0:3)
Veszprém, 400 néző. V.: Vad II. (Király, Huszár).
Veszprém FC: Grósz Fehér, Pálfi, Leitold - Finta (Kalcsó 46.), Lang, Boromisza, Szöllőskei (Babik 46.) - Tatai - Karakai (Nagy K. 67.). Edző: Orbán Tamás.
Pécsi MFC: Dibusz - Nagy J., Wittrédi (Schultz 58.), Pintér, Nagy O.  (Kvekveskiri 77.)- Stark, Todorovic (Horváth A. 61.), Gyánó, Lovrencsics - Törtei, Lantos. Edző: Kis László.
G.: Gyánó a 2., 5. és 27. percben.

A labdarúgó NB II-ben a zárófordulót rendezték meg a hétvégén. A 14. helyezett Veszprém FC a bajnoki címre apelláló Pécsi MFC alakulatát fogadta szombaton.

Nagyon gyengén kezdtek a hazaiak, hiszen már a 2. percben hátrányba kerültek. Lovrencsics jobboldali beadása után Gyánó senkitől sem zavartatva talált a veszprémi kapuba. Alig három perc múlva már 0:2 állt az eredményjelzőn: baloldali beadás után Gyánó ezúttal fejjel volt eredményes. A 27. percben Lovrencsics adta be a 16-os jobb sarkáról, Gyánó jó ütemben érkezett és három védő között a rövid felső sarokba vágta a labdát, 0:3.

Fordulás után számos helyzetet kidolgozott a Veszprém a visszazáró pécsiek ellen, de végül gólt nem sikerült elérnie. Babik nagyszerű cserének bizonyult, nagyot lendített a hazaiak támadójátékán, miután többször adódott előtte gólszerzési lehetőség, ám végül csak kapufáig jutott.

A Veszprém úgy búcsúzott az ősztől, ahogy az eddigi 15 fordulóban játszott: hullámzó teljesítménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!