Foci

2010.12.23. 13:35

Sokarcú hármas

Megyei körkép - Páratlan a mezőny, de nem az erősségét tekintve. A színvonal az előző idényhez képest gyengült, de ettől még bőven akadnak izgalmas versengések. A tabella közepén telelő hármasnak például egyaránt 19 pontja van. Labdarúgó megyei első osztályú értékelősorozatunk harmadik része.

Horváth Gábor

Padragkút (7., 19 pont)
A hathat győzelemmel és vereséggel, valamint egy döntetlennel álló Padragkút egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az ősszel. A Sümeg elleni derbit a jövő évi rajt előtt pótolják majd. Az ajkai együttes elég változatos eredményeket produkált a félév során, se pozitív, se negatív sorozata nem akadt.
Karika Rudolf edző:  Induláskor azt mondtuk, hogy az előző szezonban elért eredményhez képest legalább egy helyet szeretnénk javítani. Ez nem sikerült. Sajnos nem tudtunk úgy erősödni, ahogyan az elvárható lett volna. Sok meghatározó emberünk hiányzott  általában munkahelyi elfoglaltság miatt  az edzésekről, ami a szakmai munka és ezzel a csapatjáték rovására ment. Anyagilag olyan rosszul állunk, hogy kérdéses a tavaszi folytatás.


Peremarton (8., 19)
Érdekesen alakult a peremartoniak féléve: a csapat félelmetes magabiztossággal rajtolt (négy meccsen négy győzelem, 21 rúgott, nulla kapott találat), ám a lendület alábbhagyott és az alakulat visszasüllyedt a középmezőnybe.
A PSE gólaránya köszönhetően az idény eleji formának így is imponáló, negyedik legjobb az egész mezőnyben.
Fekete István edző:  Az első négy forduló nagyon szép volt, de nem mutatta meg a valódi tudásunkat, hiszen nálunk gyengébb csapatokkal játszottunk. Az ötödik körben szabadnaposak voltunk, utána pedig az esőzés miatt nem volt bajnokink, ezért két hét pihenő következett, ami nem jött jól, megtörte a lendületet. Aztán jöttek a kiesések is, a létszámunk ugyan megfelelő, de nincs annyi minőségi játékosunk, hogy az eltiltás, illetve sérülés miatt hiányzókat pótolni tudjuk. A helyezésünkkel egyébként nincs gond, pontunk viszont lehetne több is. Tavasszal szeretnénk kicsit előrelépni.

Csetény (9., 19)
Összeszedett, stabil együttes benyomását keltette ősszel a Csetény, amely 14 meccséből kilencen pontot szerzett. Ami negatívum, az utolsó percekben többször is győzelmet szalasztott el a gárda.
Kerner János edző:  Kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottunk. A sorsolásunk gyilkosan nehéz volt az idény elején, akkor három vereséget is elszenvedtünk, a folytatásban viszont már csak egyszer maradtunk alul. Herdáltunk el pontokat, de összességében elégedett vagyok a fiatal csapatom produkciójával. A második legtöbb gólt szereztük a mezőnyben, ami szintén nagyon pozitív, ahogyan az is, hogy szórakoztató meccseket játszottunk. Igaz, a szórakoztató és a bosszantó között igen vékony a mezsgye, például: sok találatot kaptunk az utolsó tíz percben. Azt hiszem büszkék lehetünk arra, hogy jórészt helyi fiatalokkal, saját erőből elértünk erre a szintre.

Az első két fordulóban mindössze egy találatot szerzett, az ősz végére mégis egészen 37 gólig jutott a csetényi csapat. A kilencedik helyen telelő együttes ezzel jelenleg a második Ajka Kristály és az első Úrkút mögött a harmadik legeredményesebb alakulat a mezőnyben. Mindez látható a mesterlövészek listáján, ahol négy csetényi is képviselteti magát az első 11 között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!