Foci

2011.01.15. 08:09

Ajkai teremlabdarúgó győzelem

Celldömölk - Hatodik alkalommal rendezték meg Ajka, Celldömölk, Pápa, Tapolca, Sárvár és Vasvár legjobb kispályás labdarúgó csapatainak kupáját, a Bajnokok Tornáját.

Horváth Gábor

Az eseménynek ezúttal Celldömölk volt a helyszíne, a hat résztvevő két csoportban, körmérkőzéses rendszerben kezdte meg a küzdelmeket a városi sportcsarnokban. A triók győztesei játszották a torna döntőjét, a másodikak a bronzéremért léptek pályára, a harmadik helyezettek találkozóján pedig természetesen az ötödik pozíció volt a tét.

A csoportból egyaránt két sikerrel fináléba jutó Bakony FC (Ajka) és Sibaris (Sárvár) csatáját végül meggyőző fölénnyel a Veszprém megyeiek nyerték meg. A harmadik hely a házigazdáké lett, ötödik pozícióban az Afgán FC végzett. A torna legjobb játékosának Horváth Ádámot (Sibaris) választották, a legjobb kapus Grőber Ádám (Ajka) lett, a gólkirályi címet pedig hat találattal Szőcze Csaba (Afgán FC) szerezte meg.


A győztes alakulat névsora: Grőber Ádám, Németh Károly, Németh Tamás, Tóth Gábor, Lang István, Názer László, Illés Norbert, Osváth Róbert, Orgován Tamás, Balla Tamás, Néveri Róbert.

Eredmények, A csoport: Bagolyvár-Rezgőnyárfa (Celldömölk) Bakony FC (Ajka) 0:1, Afgán FC (Tapolca)-Bagolyvár 1:2, Bakony FC-Afgán FC 6:1. B csoport: Takiautó (Pápa)-Sibaris (Sárvár) 2:4, Vasvár FC (Vasvár)Takiautó 1:1, Sibaris-Vasvár FC 3:2.
A helyosztókon, finálé: Bakony FC-Sibaris 6:2, a harmadik helyért: Bagolyvár-Vasvár 7:0, az ötödik helyért: Afgán FC-Takiautó 9:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!