Foci

2012.03.13. 05:52

Kezdődik a harc - Megyei focibeharangozó

Megyei körkép - Szombaton útjára indul a labda a megyei első osztályú futballban. A mezőnyt ismerve, a résztvevők már az első tavaszi fordulóban teljes energiával belevetik magukat a küzdelembe. Minden csapatnak 13 mérkőzés áll a rendelkezésére ahhoz, hogy megvalósítsa céljait. Lássuk a várakozásokat!

Horváth Gábor

Úrkút SK (1., 36 pont)
Vágfalvi Norbert edző: - Az időjárás eléggé keresztülhúzta a számításainkat. A tervezett állapottól el vagyunk maradva, szerencse, hogy kész csapatunk van. Nehéz a sorsolásunk, az első öt fordulóban négy rangadót játszunk. Ebben az időszakban sok minden eldől majd. Dobogón kell végeznünk.

Távozott: Nagy Gábor.
Érkezett: Csörnyei Zsoltán.
Célkitűzés: 1-3. hely.

Öskü (2., 31)
Dufek József edző: - A Füred-kupa és a többi edzőmérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Úgy érzem, a játékosok megfelelő kondícióban és formában vannak, reméljük, ezt a bajnoki meccseken is viszontlátjuk.

Távozott: Sándor András.
Érkezett: Zsupek Gergő, Óvári Gyula, Gőgös Tamás.
Cél: 1-4. hely.

Csetény (3., 27)
Kerner János edző: - Az évad elején az 5-7. helyet tűztük ki célul, és ennek a szellemében készültünk a tavaszi idényre is. Természetesen nem bánjuk, ha jobb helyezést érünk el, ugyanakkor az sem lesz tragédia, ha nyolcadikok leszünk. Nem lesz könnyű a rajt, hiszen a hazai környezetben félelmetesen jól szereplő Herend otthonában kezdünk.

Távozott: Jáni Zsolt, Kalányos Roland.
Érkezett: Korcsmár István, Ringhoffer Zoltán.
Cél: 5-7. hely.

Devecser (4., 26)
Heizler Gábor szakosztály-vezető: - Nem panaszkodunk, rendben elvégeztük a felkészülést. Céljaink nem változtak, szeretnénk az első ötben végezni. Hazai mérkőzéseink helyszíne viszont megváltozott, tavasszal az ajkai Bányász-pálya helyett Ajka-Padragkúton fogadjuk ellenfeleinket, ide várjuk szurkolóinkat és a padragkúti focikedvelőket is. Saját sporttelepünk megvalósítása már tervezési szakaszban van.

Távozott: Kiss Zoltán (munkahelyi elfoglaltság), Szilágyi Krisztián, Szakonyi Valentin, Szendrei Mihály (abbahagyta).
Érkezett: Szabó Martin, Sipos Martin, Karika Ákos, Homlok Csaba, Papp Péter, Horváth Tibor.
Cél: 1-5. hely.

Tapolca (5., 23)
Viski László edző: - Öt védőjátékos távozott a télen, így nem lesz könnyű összeállítani azt a csapatrészt, de nem izgulok, a srácok megoldják. Jobb tavaszt várok, a célkitűzés nem változott, azonban én dobogóközelbe várom az együttest. Örülök, hogy a listavezető ellen kezdjük a tavaszi szezont. Nincs nagy teher rajtunk, viszont, ha nyerünk, az komoly lökést adhat.

Távozott: Szalai Péter, Szita Norbert, Kocsis Roland, Lukácsa Norbert, Rajkai Sándor.
Érkezett: Csala Ferenc, Baumann Szabolcs, Lukács László, Halász Dávid.
Cél: 1-7. hely.

 

Egy csapattal kevesebb a mezőnyben

Az FC Zirc nélkül folytatódik a labdarúgó megyei első osztály 2011/2012-es szezonja. Az együttes a nyolcadik helyen zárta az őszi fél évet, majd télen a egyesületnél bejelentették, hogy nem tudják folytatni a bajnoki küzdelmet. A zirciek eddigi eredményei megmaradnak, a tavaszi idényben minden fordulóban három pontot kap (3:0-s gólkülönbséggel) az a csapat, amely a sorsolás szerint a Zirccel találkozott volna. Az első idei játéknapon ez a Gyulafirátót lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!