Foci

2012.03.12. 09:02

Nem született gól a megyei harmadosztályú rangadón

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjában megyei rangadóval kezdődött a tavaszi szezon. Az esélyesebb hazaiak nem tudták megszerezni a három pontot.

Munkatársainktól

Balatonfüred_Várpalota
0:0

Balatonfüred,  300 néző. V: Lakics. BFC: Kiss - Lukácsa, Szabó, Karácsony, Gábor - Bognár, Klauz, Tatai, Molnár (Tóth 67.) - Babik (Murányi 84.), Marosvölgyi. Edző: Lantai Balázs. Várpalota: Radnai - Nyitrai, Szeleczki, Kellner, Szurok - Pallaga (Híró 61.), Bregócs, Tiber, Ludányi (Kummer 67.) - Bogdán, Humli (Bíró 76.). Edző: Balogh Zoltán.

A hazai csapat egyből magához ragadta a kezdeményezést, de a helyzeteit sorra elpuskázta.  



A második félidőben sem változott számottevően  a játék képe, a vendégek mindenféle eszközt bevetve, foggal-körömmel védekeztek, ám a hazaiak továbbra sem találtak a kapuba.
 
Az esélyesebb hazai gárdának százszázalékos gólhelyzetei alapján három-négy találattal kellett volna győzni a szervezetten játszó, de kapura veszélytelen vendégekkel szemben.
 
Kiállítva: Kummer (Várpalota) a 86. percben.
 
Jók: Szabó, Karácsony, Tatai illetve Radnai, Kellner, Szurok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!