Foci

2012.09.22. 13:02

Hét és kilenc pont a különbség

Ajka - Hét pont az FC Ajka előnye az NB II-es labdarúgó bajnokságban a BKV Előre-vel szemben. Emellett kilenc hellyel előrébb tartanaka vendégek a tabellán a házigazdáknál. Vagyis a számok Németh Zoltán alakulata mellett szólnak.

Novothny Ottó

Ráadásul az ajkaiak valóban lenyűgöző teljesítményt nyújtotta keddig: három győzelem mellett kétszer ikszeltek és a vereséget még nem szenvedtek.
 
- Elment az őszi szezon egyharmada és pontszám tekintetében megfelelően állunk - értékelt Németh Zoltán az FC Ajka mestere. - Erre már lehet építeni és az sem lenne baj, ha hasonló ötöst kezdenének a hétvégén. Egyébként eddig az történt, amire számítottunk: erős a mezőny és apróságok döntenek egy-egy találkozón.

- A fővárosiak visszafogottan szerepeltek.
 
- Erős középcsapat a BKV, biztos vagyok benne, hogy hasonló meccset játszunk velük, mint legutóbb: a Kaposvár kizárólag a védekezésre összpontosított és nagyon nehéz volt feltörni őket. Valószínűleg ez lesz vasárnap is. Természetesen a célunk ugyanaz, mint eddig: megszerezni a három pontot.

- Egyedülálló mutatvány, hogy egyetlen gólt kaptak öt mérkőzésen.
 
- A védelmünk valóban masszív, annak ellenére, hogy Pákai Gergő még a hétvégén is hiányozni fog. A rúgott gólok számában, vagyis támadásban viszont javulnunk kell, remélem ez is érezhető lesz a BKV elleni mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!