Foci

2012.09.09. 17:12

Negyedik kör: három focipont

Balatonfüred, Pápa – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjában a fürediek folytatták hibátlan szereplésüket, a Lombard Pápa II viszont kikapott a Dorog otthonában.

Munkatársainktól

Sárvár–Balatonfüred
0:1 (0:0)

Sárvár, 200 néző. V.: Vizi. Sárvár: Szakos – Fülöp, Varga, Sipos, Toldi – Nagy (Szalai 62.), Máthé, Horváth (Tóbiás 75.), Csákvári – Fehér, Kocsis (Csernák 66.). Edző: Németh József. BFC: Filipánincs – Tar, Szabó, Bognár, Tóth – Babik (Boromisza 46.), Babics, Weibel (Schneidel 81.) – Leo (Benedek 89.), Tatai, Kovács. Edző: Pető Tamás. Gólszerző: Kovács, 57. perc. A hazaiak nagyon szervezetten kezdtek és keményen harcoltak. Az első félidőben a kapuk nem forogtak veszélyben. Fordulás után a Balatonpartiak fokozatosan vették át a játék irányítását, és az 57. percben Tatai jól indította Tart, akinek beadását Kovács egy csel után lőtte a kapuba, 1:0. A játék képe ezután sem változott, a házigazdák erőtlenül próbálkoztak, miközben a vendégek két gólszerzési lehetőséget is elszalasztottak. Nem nyújtott meggyőző teljesítményt a balatonfüredi együttes, de így is biztosan szerezte meg mindhárom pontot. A tópartiak így a negyedik forduló után is hibátlanok.

Pető Tamás: – Nincs annál fontosabb most, mint hogy nyerni tudtunk. Jók: Sipos, Varga, ill. Tar, Boromisza, Tatai.



Dorog–Lombard Pápa II 2:0
(1:0)

Dorog, 200 néző. V.: Sándor. Dorog: Frank – Kinyik, Faragó, Máj, Tóth – Lajer, Papes, Hauser (Kopányi 14.), Máté (Janetka 46.) – Ambrus (Mészáros 70.), Vigh. Edző: Miskei Attila. Pápa II: Mocher – Enyingi, Tóth, Venczel, Molnár (Németh 46.) – Somogyi, Horváth, Grőber, Baldauf (Kovács 70.) – Szabó (Budavári 58.), Páli. Edző: Nagy Mihály. Gólszerzők: Ambrus 5., Kopányi 65. perc. A vendégek alaposan meglepték lerohanásukkal ellenfelüket. Ez azonban nem tartott sokáig, hiszen az 5. percben a kapu elé bepasszolt labdánál a hazaiak csatára belerúgott Mocherbe, aki a földön maradt. A pápaiak megálltak (a dorogiak nem és a játékvezető sem fújt), miközben Ambrus a kapuba gurított, 1:0. A vendégek hiába reklamáltak, az eredmény maradt. Fordulás után a hazaiak kezdtek jobban, az 54. percben a dorogi büntetőt Mocher védte ki. A 65. percben a házigazdák kontrájának végén Kopányi növelte a különbséget, 2:0. A tetszetősen játszó vendégek a labdabirtoklás szempontjából komoly fölényt alakítottak ki, ám hatástalan támadójátékuk miatt mégis kikaptak.

Nagy Mihály: – Ilyen góllal kezdeni egy mérkôzést nemcsak szerencsétlen eset, hanem dühítô is. Hiába játszottunk látványosan, támadásban súlytalanok voltunk, meghatározó játékosaink hiányoztak. Sajnos a ziccereket elhibáztuk. Gratulálok újoncainknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!