Foci

2014.07.01. 10:00

Megújult a balatonalmádi öltözőépület

Balatonalmádi – Megtartotta hagyományos évadzáró szülő-gyermek focidélutánját a Balaton-parti település labdarúgó-egyesülete. Az esemény ezúttal egy különlegességgel egészült ki.

Horváth Gábor

A Balatonalmádi SE minden szezon végén összetoborozza futballistáit a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig, és mellettük meghívja a náluk sportoló gyermekek szüleit is.A hagyományos esemény résztvevői egy szórakoztató, vidám délutánt töltenek el egymással a helyi sporttelepen, buli- és gálameccseket rendeznek, ügyességi játékokat szerveznek.

– A szokásos focidélutánunkat ezúttal összekötöttük az új öltözőépületünk hivatalos átadójával – tájékoztatta a Naplót Ács Attila, az egyesület elnöke, aki elmondta: mostantól egy igazán modern, 21. századi létesítmény várja klub sportolóit.

– Öltözőnk pályázatból újult meg, a közel tízmillió forintos beruházás önrészét az önkormányzat biztosította. Az épület kívül-belül megújult, többek között be lett vakolva, kicseréltettük a nyílászárókat, át lett alakítva a víz- és a villanyrendszer. Szóval majdnem minden kicserélődött, ami rá is fért az öltözőnkre.

Ács Attila elmondta: az egyesület tagjai társadalmi munkában segédkeztek az épület berendezéseinek fel-újításában.A Balatonalmádi SE felnőttcsapata a megyei első osztályban szerepel, az előző idényben nyolcadik helyen végzett az együttes. Az ifjú-sági csapat 11. lett.

Az U–16-os megyei pontvadászatban szereplő balatonalmádi fiatalok hatodikként zárták a 2013/2014-es szezont.

Az U–14-es alakulat negyedik helyen fejezte be a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!