Foci

2015.06.07. 10:02

Nincs többé megye I-es foci Alsóörsön

Alsóörs – A közgyűlés döntése értelmében a következő évadtól nem szerepeltet a megyei I. osztályban labdarúgó csapatot a település.

B. Virág Rita

Szomorú naphoz érkezett az Alsóörs SE labdarúgó csapata, mivel csütörtökön, egy rendkívüli közgyűlésen a tagok arra szavaztak, hogy Alsóörsön sajnos nincs szükség megyei I. osztályú focicsapatra, így utánpótlás alakulatokra se (U-13, U-14, U-17, U-21) - nyilatkozott lapunknak Zsebe Gábor, a labdarúgó csapat vezetőedzője, utánpótlás szakág vezető.

- Vagyis a Gyulafirátót elleni mérkőzés volt az utolsó megye I-es bajnoki Alsóörsön, és a hosszú évek alatt felépített nagyszerű közösség búcsúdala.

Zsebe Gábor szakvezető elmondta, szeretné megköszönni mindenkinek, aki a hosszú évek alatt az alsóörsi csapatért tett: – Hálás vagyok a gyerekeknek, a szülőknek, a játékosoknak, az edzőknek, az önkormányzatnak, a vezetőknek, a polgármesternek aki biztosította a feltételeket a működéshez, de legfőképpen Decsi Laci bácsinak, aki mindvégig kitartott a csapat mellett. Szép búcsú volt ez a bajnokságban a kilencedik helyen végzett csapatnak.

Az utolsó mérkőzésen az Alsóörs 2:1-re nyert a Gyulafirátót ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!