Foci

2015.08.22. 18:08

Balatonfüred: oda lett a két gólos előny

Balatonfüred - Hiába vezetett már 2:0-ra a Balatonfüredi FC a Sárvár ellen a labdarúgó NB III szombati játéknapján, a vendégek jó hajrával pontot mentettek, így Földesi Károly tanítványai továbbra is adósak a győzelemmel.

B. Virág Rita

Balatonfüredi FC-Sárvár 2:2 (2:0)

Balatonfüred, 300 néző. Vezette: Lapath Dávid. Gól: Gál Szabolcs (7., 41.), illetve Rajos Gábor (72., 85.).

Balatonfüredi FC: Szabó Marcell - Rudolf Szabolcs, Oroszi László Krisztián, Gál Szabolcs, Böröczky Bálint Zsolt - Rápó Csanád Apor, Aranyi János, Somodi Ádám (Emperger László), Baldauf Konrád - Tóth Gergő (Cseszneki Richárd), Wágner Richárd József (Maka Alex). Edző: Földesi Károly.

Sárvár FC: Osvald Márkó - Csákvári Zsolt (Galambos Dániel), Subicz Gábor, Horváth András, Sipos Bálint (Potyi Gábor) - Ambrus Tibor, Tancsics Zsolt (Koronczai Roland), Rajos Gábor, Klauzer Ádám - Csire Ádám, Tóth László. Edző: Takács Gábor.

Győzelmi reményekkel vágott neki a találkozónak a Balatonfüred. Ennek szellemében jobban is játszott, végig uralta a mérkőzést. A 7. percben füredi szöglet után a jól érkező Gál Szabolcs fejelt a sárvári kapuba, 1:0. A 41. percben sárvári felszabadítás után Aranyi ívelte fel a labdát, az üresen maradt Gál Szabolcs a tizenegyesről fejelt a hosszú sarokba, 2:0.

A szünet után a játék ott folytatódott, ahol az első játékrészben abbamaradt. Sokat támadtak a hazaiak, sajnos több ziccert is elpuskáztak, míg a Sárvár inkább kontrákra épített. A 72. percben egy lecsorgó labdára Rajos csapott le, és hét méterről a hosszú sarokba vágta a játékszert, 2:1. A bekapott gól után a fiatal fürediek megzavarodtak, érezhető volt, hogy a Sárvár hamarosan egyenlíteni fog, ez a 85. percben következett be: szintén egy lecsorgó labdából, Rajos a hosszú sarokba gurított, 2:2.

Kiváló játékvezetés mellett, idei nézőcsúccsal érdekes, izgalmas mérkőzést játszott a két csapat, de sajnos nem füredi győzelemmel végződött. A döntetlen igazságosnak mondható.

Földesi Károly: - Nehéz szavakat találni, biztosnak tűnő győzelmet engedtünk ki a kezünkből, köszönhetően rutintalanságunknak. Jók: Gál, Rudolf, Aranyi, ill. Rajos, Tóth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!