Foci

2015.11.11. 15:10

Megfogyatkozva - Kéztörés miatt az edző is pályára lépett

Megyei körkép – Ezen a héten a csetényi focisták szakvezetőjét kérdeztük a megye I soron következő fordulójával kapcsolatban.

Horváth Gábor

– Sajnos kevesen vagyunk, legutóbbi meccsünkön Kottyán Bálint kéztörése miatt még nekem is játszanom kellett néhány percet – mondta el a Naplónak Nagy László, a Csetény SE edzője, akinek csapata a 14. fordulóban az Ösküt fogadja.

– Rengeteg a sérültünk, a hiányzónk, még egyszer sem álltunk fel abban az összeállításban, ahogyan azt szerettem volna, és ebben a félévben már nem is fogunk. Az Öskü szereplése számomra meglepetés, nem gondoltam, hogy a csapat teljesítménye az előző szezon után még egyszer ennyire kiegyenlített lesz. Fekete István edző jó szakmai munkát végez. Szoros meccset várok, sok függ attól, hogy mennyire leszünk határozottak a kapu előtt. Jó lenne, ha végre le tudnánk hozni egy meccset kapott gól nélkül!

A Csetény a 14., az Öskü a harmadik helyről várja a derbit.

Lássuk, hogyan vélekedik Nagy László a forduló több párosításáról!

Ezen a héten a csetényiek mesterét, Nagy Lászlót kértük fel megye I-es esélylatolgatásra
Fotó: Penovác Károly

Devecser (5.)–Pápai Perutz FC (4.): – A Devecsernek megvan a játéka, de egy befejezőcsatár szerintem náluk is hiányzik. A hazaiakat esélyesebbnek tartom, a Pápán látszik, hogy nem sokkal a rajt előtt álltak össze.

Herend (17.)–Ugod (9.): – Mindkét edző jól összeszedte csapatát. A Herend szervezettségét mi is megismertük, az Ugoddal még nem játszottunk, de a csapat idei eredményei elég jók.

Ajka Kristály (8.)–Gyulafirátót (10.): – Két rapszodikus együttesről van szó, az ajkaiak és a gyulafirátótiak is képesek bárkit legyőzni és bárkitől kikapni. Szoros meccset várok.

Péti MTE (13.)–Fűzfői AK (16.): – A Péti MTE eddig vagy kikapott, vagy nyert, döntetlenje még nem volt. Most azt várom, hogy nyerni fog, ugyan sok az eltiltottja, de a fűzfői csapatnak is bőven vannak hiányzói.

Várpalota (7.)–Balatonalmádi (6.): – A Várpalota egy remek összetételű alakulat, de egyelőre építkezési fázisban van, tavasszal még jobb lehet. Az Almádi egységes, szervezett, sok múlik majd azon, hogy a hazaiak mennyi területet adnak a vendégek kontráinak.

Dudar (11.)–Tapolca (15.): – A Dudar meglepetéscsapatként indult, de az utóbbi időben nem működik valami az együttesnél. A Tapolca egyre jobb, szerintem háromesélyes a meccs.

Úrkút (2.)–Sümeg (12.): – Egyértelműen a hazaiak az esélyesebbek, azonban a Sümeg képes a masszív játékra, az Úrkútnak ellenfele veszélyes kontráival és pontrúgásaival is számolnia kell.

Veszprém (1.)–Peremarton (18.): – Az előző öt körben még gólt sem kapott a Veszprém, és nem valószínű, hogy most majd megtörik a sikersorozat. A Peremarton lehetőségeihez képes masszív csapat, de természetesen ezúttal magasan a hazaiak az esélyesek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!