Foci

2015.12.05. 11:13

Elkezdődött a terembajnokság

Veszprém – Harminckilenc gólt hozott az első forduló a téli terembajnokságban, melyben két csoportban küzd egymással tizenkét együttes.

Heffler Péter

Nem sokra rá, hogy véget értek a szabadtéri kispályás labdarúgó bajnokság küzdelmei, november 28-án elrajtolt a téli terembajnokság is. 

A tizenkét csapatot két csoportba osztották a szervezők, hogy körmérkőzéses rendszerben nagyjából február elejére kialakuljon az alapszakasz végeredménye. Ezt követően a két osztály azonos helyezettjei játszanak a végleges helyezésért oda-vissza vágós rendszerben két mérkőzést. A bajnokság végén nem csak az első három helyezettet, hanem a gólkirályt is jutalmazzák, tehát nem babra megy a játék.

Az első fordulóban máris izgalmas meccseknek adott otthon a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnoka, ahol az A-csoportban az Autógenerál FC 4-3-ra legyőzte a Haszkovó csapatát, és a Sárga Angyalok 3-2-re múlta felül a Fekete Bambát. Itt csak a Fújtatók-Man at Work-Hanyatt SE találkozó hozott kicsivel kevesebb izgalmat, ugyanis előbbi 5-2-re diadalmaskodott.

A B-csoportban záporoztak a gólok a Game Over – Hetek.hu (6-3), és a Csillag FC – Min-Tech meccsen (8-3), míg a Vesz-Mont-Anda Festékáruház mérkőzésen csupán egy gól döntött utóbbi javára. A következő fordulót január 9-én rendezik a Vetési tornacsarnokában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!