Foci

2015.12.07. 11:01

Kilenc gól egy meccsen! - Gálázott a Devecser

Sümeg - A labdarúgó megye I-ben nem sűrűn forduló elő, hogy egy mérkőzésen kilenc gól születik. Most ez történt, a Devecser kiütötte ellenfelét. Szebbnél szebb találatok videón!

Horváth Gábor

A Sümeg egyáltalán nem esélytelenül fogadta a Devecsert a megye I utolsó őszi fordulójában, ám a mérkőzés végül komoly vendégfölényt hozott.

Az első devecseri találatnál a védelem hibázott, a másodiknál viszont Csík kapu érthetetlen módon passzolt a csatár elé. Szakonyi dupláját követően a Sümeg egyenlíteni tudott, de a folytatás ismét az esélyesebb együttesé volt. A hazaiak védelme igencsak rendezetlen volt, a DSE tetszés szerint lődözte a gólokat. A vendégek megosztoztak a találatokon, Szakonyi mellett Szélessy is duplázott, mellettük négyen is eredményesek voltak.

Eredmény:

Sümeg-Devecser 1:8 (1:2)

Sümeg, 100 néző. Vezette: Molnár István. Gól: Lázár Levente (37), illetve Szakonyi Stefán (21, 28), Szélessy Péter (47, 61), Csik Zsolt (49), Hauser Tibor (57), Burucs Károly (62), Tisonyai Richárd (89).

Sümeg VSE: Csík Tibor - Kenyeres Zsombor, Kovács Dániel, Hegedűs Dániel, Markó Gergő (Lázár Szilveszter) - Rédei Márk, Ivanics Zoltán, Csala Ferenc (Feri József), Lázár Levente - Papp László (Bencze Kristóf), Cseh Tamás. Edző: Lázár Szilveszter. Devecser SE: Csepregi András - Illés Mihály (Király Lajos Zoltán), Szakonyi Stefán (Tisonyai Richárd), Szélessy Péter, Orbán András (Orbán Tamás) - Hauser Tibor (Illés Norbert), Csicsics Richárd, Lang István, Takács Attila - Hauser Roland, Csik Zsolt (Burucs Károly). Edző: Cserna Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!