Foci

2016.03.25. 12:58

Ha nem is tízezret, de sok nézőt várnak

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának listavezetőjét, a Ferencváros II csapatát látja vendégül vasárnap 16:00 órától a BFC.

Bényi Kálmán

A harmadosztályú tagság megőrzése szempontjából, eddig biztató teljesítménnyel előrukkoló balatonfürediek (öt mérkőzésen, hat bajnoki pontot szereztek) az elmúlt héten idegenben a Videoton II csapatával szemben végeztek döntetlenre (1:1).

- A mérkőzés első félideje, egyenlő erők küzdelmét hozta. A kapukat, csak elvétve veszélyeztették a csapatok. Egyik gárdának sem sikerült a másik fölé kerekedni és rákényszerítenie akaratát a másikra. A második játékrész 60. percéig a játék képe nem változott. Aztán sikerült Nabil révén megszereznünk a vezetést, sőt a 65. percben, egy szabályosnak tűnő gólunkat nem adott meg a játékvezető. Ezt követően folyamatosan átvette az irányítást a hazai csapat, és 83. percben össze is jött neki az egyenlítés. Összességében teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a tabellán jóval előkelőbb helyen álló Videoton II-nek. - összegzett Lantai Balázs, a Balaton-partiak vezetőedzője.

A balatonfüredi szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- A Ferencváros II csapata, hasonlóan az első csapat filozófiájához, rendkívül agresszív egész pályás letámadást játszik, és a kombinatív játékban is nagyon jó, nem véletlenül vezeti a tabellát. Nekünk azonban, hogy céljainkat elérjük, mindenképpen győzelemre kell játszanunk. Plusz energiát adhat a fiúknak, hogy a szezon nézőszám csúcsára számítunk (a Ferencváros legutóbbi Csepel elleni idegenbeli mérkőzésére tízezer néző volt kíváncsi - a szerk.), és ilyen körülmények közt bizony nem ritka a meglepetés eredmény. Bizakodva várjuk tehát a találkozót. Sérülés miatt sajnos Polareczki Roland játékára nem számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!