Foci

2017.05.04. 14:10

Jó esély van, rá hogy a bajnoki cím az utolsó körben dől majd el végleg

Pápa - Tavaly majdnem elvitte egy NB II-es csapat, de aztán kútba esett az üzlet. Most viszont duplázott a szezon legnagyobb derbijén, amelyet csapata simán nyert. Huszadik születésnapjára talán a bajnoki cím is meglesz.

Horváth Gábor

Az előző fordulóban lejátszották az idény legnagyobb rangadóját az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokságban.

Ki ne tudná, a Perutz FC 3:0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában, megelőzve ezzel vetélytársát, és óriásit lépve a bajnoki cím, illetve a feljutás felé.

A pápai csapatból Szép Dániel mindkét félidő elején lecsapott, az első játékrészben öt perc, a másodikban még ennyi sem kellett neki a gólszerzéshez. Találatai meghatározták a találkozó képét, lebénították az ellenfelet, a vendégeket pedig még inkább feltüzelték.


- Nagyon jó érzés volt ennyi ember előtt játszani és kapuba találni - reagált érdeklődésünkre a celldömölki fiatalember, aki tavaly nyáron került Pápára, érdekes körülmények között.

- Úgy volt, hogy lehetőségem lesz az NB II-es Sopronhoz szerződni, de két héttel az átigazolási szezon lejárta előtt szóltak, hogy mégsem kellek. Ekkor jött a megkeresés Pápáról, aminek nagyon örültem. Remek csapatba kerültem, nagyon jó szezonunk van. Boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk a rangadót, kicsit könnyebben, mint gondoltuk, de még nincs vége a bajnokságnak. Remek a hangulat, de muszáj koncentrálnunk a folytatásban, hiszen szeretnénk megőrizni első helyünket és feljutni az NB III-ba.

A Perutz FC szombaton (17.30) a Várpalotai BSK-t fogadja. - A várpalotaiak jó formában vannak, hét közben például simán nyertek a Kristály otthonában, de bízom benne, hogy meglesz a három pont. Fontos lenne minél előbb a kapuba találni - vélekedett a középpályás.

A pápaiak jelenleg két ponttal előzik meg a balatonfüredieket, jó eséllyel mindkét csapat hozza hátralévő meccseit, ami azt jelenti, hogy a bajnoki cím az utolsó körben, június 3-án dől el. Szép Dániel azon a héten tölti be huszadik életévét...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!