Foci Eb

2016.06.15. 11:01

A fűzfői kapus dicsérte a színvonalat

Balatonfűzfő, Bordeaux - Radnai Gábor, a FAK megyei I. osztályú labdarúgó együttes kapusa is a helyszínen szurkolt a magyar válogatottnak Ausztria ellen. Sikerült utolérnünk a nemrégen megyei kupagyőzelmet ünneplő játékost.

B. Virág Rita

- Már a mérkőzés előtt a városban, valamint a stadion előtti parkolóban fantasztikus volt a hangulat. A magyar szurkolók, ahol csak felbukkantak, énekeltek, doboltak. Az erkélyekről ámulva néztek bennünket a helyi lakosok. Aztán közvetlenül a meccs előtt a parkolóban óriási hangpárbajt rendeztük. A két szurkoló tábor békésen megfért egymás mellett, de természetesen mi voltunk a hangosabbak - mesélt élményeiről a remek kapus.

Balról az első Radnai Gábor

A kapus, aki az évad elején hosszú hónapokat hagyott sérülés miatt, úgy fogalmazott, a találkozó az eddigi legszínvonalasabb válogatott ütközet volt, amit valaha látott.

- Mondanom sem kell, a végén elképesztő ünneplés kezdődött. Leírhatatlan volt az öröm, volt aki könnyezett, volt, aki percekig nem bírt megszólalni. Mérhetetlen volt a boldogság, és az a legjobb, hogy teljesen megérdemelten - fogalmazott a sportember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!