Gazdaság

2009.05.20. 02:28

Előadások gazdáknak

Megyei körkép - Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban hamarosan meghirdetik a 2009-2014-es időszak agrár-környezetgazdálkodási támogatásait.

Varga Ibolya

A Veszprém megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Földművelésügyi Igazgatósága, a Veszprém megyei Agrárkamara és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) gazdatájékoztató fórumokat szervez megyénkben. Az előadás-sorozat első részét a Zánka és Környéke Pinceszövetkezetnél Szentantalfán tegnap megtartották. 

Devecserben a városi könyvtárban május 25-én 15 órától, Pápán a Jókai Mór Művelődési Központ emeleti tanácstermében május 26-án 15 órától, Zircen a polgármesteri hivatal tanácstermében május 26-án 15 órától, Veszprémben a megyeháza Szent István Termében május 27-én 15 órától, Tapolcán a Tamási Áron Művelődési Központ színháztermében május 28-án 16 órától tartják az előadást. 

A tájékoztatók előadói a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) és a rendező szervezetek szakértői lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!