Gazdaság

2009.10.02. 02:28

Miből kirándul idén az osztály?

Balatonfüred - Te milyennek képzeled el a Balatont? Milyennek láttad legutóbb? Engedd szabadon a fantáziád, rajzold le és nyerj egy balatoni kirándulást az osztályodnak!

Kiss Nikolett

Balatoni rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketingigazgatósága. A pályázat kiírásának célja a gyermekek élményeinek, Balatonról alkotott elképzeléseinek megismerése.

Nevezni két korcsoportban lehet: alsó, illetve felső tagozatos diákoknak. A pályázati művek, rajzok beküldési határideje október 31. Eredményhirdetés a jövő év elején várható.

Mindkét kategória első helyezettje egy szép balatoni osztálykirándulást nyer az osztályának. A második helyezettek osztályai rajzkészletben és meglepetésajándékban részesülnek, míg a harmadik helyezettek a Magyar Turizmus Zrt. értékes ajándékcsomagját kapják. A legjobb ezer rajz bekerül a Nagy balatoni albumba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!