Gazdaság

2011.02.09. 19:59

Új kiadványok, bemutatkozás

Veszprém - A következő időszak terveit, feladatait vették sorra a 48 tagot tömörítő Veszprémi Turisztikai Egyesület keddi közgyűlésén, tudtuk meg dr. Lőrincz Katalin ügyvezetőtől.

Győrffy Árpád

A nemrégiben kidolgozott új arculatra építve egységes kiadványokat jelentetnek meg a város és a tagok bemutatására. Márciusban jelenik meg a szálláshelyeket és gasztronómiai szolgáltatásokat ajánló Veszprém Kalauz, az Útitárs látnivaló- és programkiadvány, egy általános imázskiadvány és egy nagyméretű, részletes Veszprém-térkép a tagok szerepeltetésével. Minden eddiginél látványosabb megjelenéssel készülnek a budapesti Utazás 2011 kiállításra, hogy hírét vihessék többek között a város legújabb, idén átadásra kerülő fejlesztéseinek, a Séd-völgyi sétaútnak és a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központnak.

Az elnökség arra bátorítja a tagságot, hogy szervezzék csomagokká Veszprém és a saját kínálatukat, vegyenek részt a számukra szervezett továbbképzéseken és csatlakozzanak olyan kezdeményezésekhez, mint a Torkos csütörtök vagy az egyesület által társadalmi munkában vállalt tavaszi nagytakarítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!