Gazdaság

2017.03.27. 20:25

Visszatérő vendégei az állásbörzének

Csót - Fizikai és szellemi munkalehetőségeket is az érdeklődők figyelmébe ajánl a Napló szerdai veszprémi állásbörzéjén a csóti székhelyű Schweitzer Logistics Kft., valamint a Shoptec Fémárugyártó Kft.

Polgár Bettina

Kovács Barbara, a Schweitzer Logistics Kft. humánerőforrás-menedzsere elmondta, már visszatérő vendégei az állásbörzének. - Az olaszországi székhelyű Schweitzer cégcsoport üzletberendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Ennek a leányvállalata a fémárugyártással foglalkozó Shoptec Fémárugyártó Kft., a fém alapanyagot pedig a Schweitzer Logistics Kft. szállítja, logisztikázza és csomagolja - adott tájékoztatást Kovács Barbara.

A Schweitzer Logistics Kft. és a Shoptec Fémárugyártó Kft. már visszatérő vendége az állásbörzének. A fotón Kovács Barbara, a Schweitzer Logistics Kft. humánerőforrás-menedzsere látható Fotó: Schweitzer Logistics Kft.

Megtudtuk, mind a Schweitzer Logistics Kft.-nél, mind pedig a Shoptec Fémárugyártó Kft.-nél vannak betöltetlen álláshelyek. - Szellemi pozícióba jelenleg minőségbiztosítási technikust keresünk, ide elengedhetetlen a nyelvismeret, mert kommunikálni kell a külföldi anyacéggel. Emellett gyártás-előkészítőt is várunk, aki a termelésben a gyártásvezetőt segítené. Szükségünk van még karbantartási mérnökre, ez egy vezető pozíció. Fizikai munkára hegesztőt, szerszámkészítőt, lézergépkezelőt, CNC-gépkezelőt, szerelőt és csomagolót várunk. A szerelés alatt bútorelemek, fémek, fa alkatrészek összeszerelését értjük, tehát nem sori munka. A csomagolás pedig viszonylag könnyebb feladat, ide hölgyek jelentkezését is várjuk - hangsúlyozta a humánerőforrás-menedzser.

A Napló szerdai veszprémi állásbörzéjén az érdeklődők további részletes tájékoztatást kaphatnak a munkavégzéssel, valamint a jelentkezés menetével kapcsolatban.

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!