Semmit nem vett észre

2021.11.29. 08:45

Árpa Attila: Nem miattam válik a táncpartnerem

Öt hónappal a házasságkötésük után szakított a Dancing with the Stars szerelmespárja, Stana Alexandra és Köcse György. A jelek szerint jól tudták leplezni a köztük lévő feszültségeket, mert a versenyzőtársak és a stáb sem vett észre semmit a házaspár problémáiból.

Egy éves jegyesség és öt hónapos házasság után úgy döntött Stana Alexandra és Köcse György: szétválnak útjaik. A Dancing with the Stars versenytáncosai tizenkét évvel ezelőtt szeretettek egymásba, ám még az esküvőjük évében szakítottak - írja a Bors.

Nem telik el nap, hogy ne kérdeznétek, mi a helyzet velünk… Ez teljesen érthető, hisz végigkövettétek közös kis mindennapjainkat. Az élet most úgy alakult, hogy Gyurival külön utakra térünk. A szeretet örökké megmarad.

– üzente szombaton a Facebookon Stana Alexandra.

[caption id="attachment_2870138" align="alignnone" width="204"]

 Árpa Attila

Fotó: Bors[/caption]

A gyönyörű táncos a TV2 sikerműsorának második évadában a nagy nőcsábász hírében álló Árpa Attila partnereként állt színpadra. A színésznél senki sem töltött több időt kettesben Alexandrával az elmúlt hónapokban, ráadásul a műsorban látott forró érintések és gyengéd pillantások miatt is sokan arra gyanakodtak, akár több is lehet közöttük.

A Bors megkereste hát Árpát, aki udvariasan hárította el az érdeklődést.

A saját magánéletemről sem nyilatkozom, nemhogy másokéról. Alexandrával nagyon jó barátok lettünk, illetve egy másik Alexandrával boldog párkapcsolatban élek, de ő egy másik Alexandra. Így tehát biztos, nem miattam válik a táncpartnerem. 

A lap egy, a táncosokhoz közel álló forrástól is úgy értesült, valóban nem Árpa Attila keze van a válásban. Szandi és Gyuri állítólag már az esküvőjük előtt is problémákkal küzdöttek, pont a boldogító igentől remélték azok megoldását. A kapcsolatban azonban a menyegző sem hozott megnyugvást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában