Nincs rá magyarázat

2021.11.28. 07:00

Öngyilkosság a ceglédi fogdán: nem temették el Krisztiánt, ez történt holttestével

Továbbra sem tudja, felenie kell-e valaha valakinek fia haláláért az az édeasanya, akinek fia júliusban akasztotta fel magát a ceglédi kapitányság fogdájában.

Dabisné Melinda gyászol. Hónapok óta keresi a választ a kérdésre: Miért döntött úgy a fiatal gyermeke, hogy eldobja az életet?

Dabis Krisztiánt többen feljelentették rongálásért. A férfit bevitték a ceglédi fogdára, ahol nem sokkal később felakasztotta magát.

Biztos vagyok benne, hogy valaki súlyos mulasztást követett el, ezért feljelentést tettem az ügyben 

- mondta a Borsnak a gyászoló anya. Krisztián holttestét hetekig nem adták ki a családnak, és azt sem engedték meg, hogy megnézzék elhunyt szerettüket. Mikor végre megkapták az engedélyt a temetésre, a férfit elhamvasztották, majd az urnát hazavitték.

- Ma is itt őrizzük Krisztiánt, így úgy érezzük, hogy velünk van. A fájdalmunk persze nem múlik, amit még a bizonytalanság is fokoz. Tudni szeretnénk, hogy pontosan mi történhetett a gyermekünkkel. Elvileg rendszeresen ellenőrizniük kellene az őrizeteseket, de a jelek szerint ezt a feladatot nem végezték elég alaposan - gondolkodott hangosan Melinda, aki sérelmezi, hogy az eljárásban résztvevő hatóság semmilyen tájékoztatást nem ad neki a nyomozás állásáról.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában