Bulival zárták a nyarat borzavári módra

2023.08.30. 11:30

Kozsó leénekelte a csillagokat a bakonyi faluban – szó szerint

Ámokfutók-lemezt hozott ajándékba Borzavárra Kozsó és a Csak a csillagok... című számmal kezdte táncosaival a műsort a falu harmadszor megrendezett nyárbúcsúztató buliján.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita

"Hidd el, néha megőrjít a szerelem,... Csak a csillagok tudhatják, Milyen rossz egyedül... Mikor az utolsó érintés, Észrevétlen kihűl..." – lendületesen kezdett Kozsó és az általa létrehozott formáció a színpadi műsort és a dal szövege ellenére a magányos szomorúság helyett inkább a közösségi szórakozásra terelte a hangsúlyt. Az Ámokfutók slágerei a nyolcvanas évek óta ismerősek, ma is észrevétlen dúdoljuk azokat, ha meghallunk belőlük pár taktust. Jó alapot adtak a hangolódáshoz a Borzavári Nyárbúcsúztató rendezvényen, amit harmadszor rendeztek meg a bakonyi faluban. 

Dombi László polgármester köszöntőjében a közreműködőknek, a helyi önkénteseknek köszönte meg a sok-sok munkát, mindazoknak, akik hozzájárultak az esemény megtartásához. A bulizás során azért ők is kikapcsolódhattak. Az óriási csúszdát kipróbáló gyerekek akár hordóvonatra ülhettek, a főzőversenyre készült remekek mellett különböző vadhúsokból készült ételek várták a résztvevőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!