A pénz nem minden

2023.09.23. 16:28

Jákob Zoli helyretette a Kőgazdag Fiatalok Veszprém vármegyei bombázóját és társait

Jákob Zoltán, a TV2 leendő Nagy Ő-je elmondta a véleményét a Kőgazdag Fiatalok szereplőiről, és arról, hogy hogyan viszonyulnak a pénzhez.

Veol.hu

Jákob Zoli a kritikák mellett a gazdag gyerekeket fenyegető veszélyekre is felhívta a Kőgazdag Fiatalok szereplőinek, köztük Szandinak a figyelmét

Forrás: TV/MW Bulvár/Markovics Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, Veszprém vármegyei szereplője is van a TV2 új reality-jének, a Kőgazdag Fiataloknak, Tuvic Aleksandra személyében. A plasztikázás szerelmese, valamint szereplőtársai most Jákob Zoltántól, hazánk 39. leggazdagabb emberétől kaptak egy kis útravalót.

Mint azt a baon.hu megírta a Ripost nyomán, ha valaki, akkor a TV2 idei Nagy Ő-je, a magyar műkörömkirályként is simert Jákob Zoltán tudja, milyen érzés a kemény munkával megszerzett vagyon fölött rendelkezni, de szerinte a Kőgazdag fiatalok szereplőit hamar elérheti a gazdagok mumusa. 

− Éppen csak belenéztem a műsorba, illetve láttam pár srác bemutatkozó videóját. Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam, és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek – nyilatkozta Jákob Zoli, aki kiemelte: az ő gyerekei egészen máshogy vannak nevelve. iskolás kamaszlányai például semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, ha csak nem a tanulmányi eredményeikben. 

Ehhez képest a minap a Bors a Himnusszal és a Szózattal tesztelte a Kőgazdag Fiatalok szerpelőit. Szandi országos cimborája, PS Ogli bevallotta, hogy sonem tudja egyiket sem, mondván: ő 

nem izél ilyeneket.

Szandi az állampolgársági vizsgához azonban megtanulta annak idején, így ő tudott idézni is a Himnuszból.

− Sosem tagadtam, hogy az én életemnek is voltak szakaszai, amikor az engem körülvevő tárgyak, ingatlanok és ruhák megszerzése többet jelentett számomra, mint manapság. Ugyanakkor ma a céljaimhoz vezető út megtétele sokkal nagyobb örömforrást ad, mint maga a cél elérése. Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton, és ezen a kőgazdag fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat. Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet − tette hozzá.

Szandi egyébként többek között azt is kijelentette már, hogy neki a plasztikázás olyan, mint az oxigén, és hogy ha szegény lenne, biztos nem úgy nézne ki, most most.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!