Mulatós

2023.09.26. 20:16

Nótár Mary-ék várnak tovább: már nem kell sokat várni az első közösre

Nótár Mary és Ruszó Tibi nem húzza az időt. A rajongók nagy örömére kedden már forgatni is kezdik első klpjü

Veol.hu

Nótár Mary és Ruszó Tibi

Forrás: Borsonline

Fotó: Bánkúti Sándor

Ahogy arról beszámoltunk, Nótár Mary a szárnyai alá vette a tehetségkutatós felfedezett Ruszó Tibit a közelmúltban. Most pedig már itt is az új bejelentés. A veszprémi születésű énekesnő arról írt az Insta-oldalán, hogy kedden leforgatják „az első közösüket”, ami minden bizonnyal videóklipet jelent. A mulatós sztár hétfőn a stúdióból jelentkezett, szóval gőzerővel dolgozik. 

Facebook-oldalán egy követőjének azt is elárulta, hogy szerdán kiderül, mikor jelenik meg a Ruszó Tibivel közös dala. Rajongói szerint egyébként Tibi nála van a legjobb helyen. 

Mindeközben pedig Mary korábbi klipjei pörögnek a Youtube-on, nem is akárhogy. Az augusztus végén bemutatott Hagyjál békén című klip közelíti a 900 ezres megtekintést, a 9 hónapja feltöltött Csigabiga/Rák egye ki 7,6 millió felett jár, a szintén tehetségkutatós Kökény Danival jegyzett Gyere testvér című nóta pedig már ötmilliós nézettséget tudhat magáénak. 

Nótár Mary Insta-posztja ide kattintva tekinthető meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!