Verseny

2023.10.07. 15:16

„Annyira jó kémia van köztünk!” - A Sztárban sztár leszek! versenyzője imádja Tóth Gabit

A Sztárban sztár leszek! című televíziós vetélkedőben tovább jutott Oláh Vivien vallja, hogy kellemesen csalódott Tóth Gabiban.

Tóth B. Zsuzsa

Tóth Gabi és a csapata. A tapolcai származású énekesnőtől balra Szathmáry Ádám, Solymár Matyi, jobbra pedig a szintén tapolcai Halász Rebeka, valamint Oláh Vivien

Forrás: TV2 Sajtószoba

A tapolcai származású Tóth Gabi versenyzje, Vivien azt mondja, hogy a középdöntős produkciója után nagyon várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek első élő showja, amire már nem kell sokat várni, hiszen szombat este rajtol. 

− A középdöntős produkcióm után nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, ennek nagyon örültem, hiszen szeretnék tetszeni az embereknek. Nagyon régóta készültem már erre és bár izgulok, de várom a showt. Szerintem nagyon nagy buli lesz, alig várom, hogy megtudják a nézők, hogy mit éneklek. Szerintem most az első élő showban olyasmi lesz, amire nem számít senki, de ez lesz benne a jó. 

Érdekes, hogy Gabival beszélgetve rájöttünk, hogy mindketten másképp képzeltük el egymást. de már nagyon jó a kémia köztünk, nagyokat nevettünk, táncoltunk, imádom őt 

– vallotta be Vivien.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!