Celebmustra

2023.10.22. 19:26

Istenes Bencéék új családtaggal költöznek a Balaton-felvidékre, Tóth Gabi dalban tálal ki

Ezen a héten sem unatkoztak a Veszprém vármegyei, helyi kötődésű hírességek. Lássuk, kivel mi történt. Heti összefoglalónk főhősei: Ekanem Bálint Emota, Tóth Gabi, Tuvic Szandi, Istenes Bencéék és Halász Rebeka.

Veol.hu

Istenes Bence és Csobot Adél pakolás közben

Forrás: Istenes Bence/Instagram

Tóth Gabi újabb premiert jelentett be a héten. Mint a tapolcai származású énekesnő az Insta-oldalán írta, október 24-én a Petőfi Rádióban mutatja majd be az átkozott nyár című dalát, majd a gitárosával, Csóka Petivel, valamint Duka Laci prímás barátjával élőben ad majd elő néhány korábbi nótát. Az új dalhoz már a klip is elkészült, Gabi pedig így fogalmazott róla: 

Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. «Átkozott nyár» címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…

 

Ekanem Bálint Emota, a The Biebers pápai énekese szemétszedési akcióhoz csatlakozott.

Halász Rebeka, a Sztárban sztár leszek! tapolcai énekesnője vasárnap már újabb fordulóban bizonyít, de előző héten még Cherként domborított. A továbbjutást jelentő produkció édesapja tetszését is elnyerte.

Tuvic Aleksandra, a Kőgazdag Fiatalok Veszprém vármegyei szereplője megmutatta, hogy milyen magabiztosan lovagol. Egy fotózás kedvéért ülte meg szőrén a lovat. 

Beszámoltunk róla, hogy Istenes Bence és Csobot Adél a Balaton-felvidéken találta meg álmai otthonát. 

A műsorvezető és párja meg is mutatta, hogy állnak a munkálatokkal, sőt egy új családtagot is bemutattak követőiknek az Instán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!