játék

2018.06.27. 12:00

Küldjön képet, és nyerjen belépőt a VeszprémFestre!

Szívesen meghallgatná Ziggy Marley vagy Amy MacDonald és Aloe Blacc koncertjét a VeszprémFesten? Vegyen részt játékunkban!

Van két páros belépőnk Ziggy Marley, illetve Amy MacDonald és Aloe Blacc koncertjére a VeszprémFesten – cserébe nem kérünk mást, mint saját készítésű, hangulatos nyári képeket Veszprém megyéből: rendezvényekről, a Balaton partjáról, a Bakonyból vagy bármely részéről ennek a csodálatos vidéknek! Mivel a kevesebb néha több, nem fotósorozatokat várunk, hanem önálló képeket, amelyeken az idei nyár hangulatát sikerült lencsevégre kapni.

A beküldők közül két nyertest sorsolunk ki július 10-én, ők kapnak egy-egy páros belépőt Ziggy Marley július 11-ei, illetve Amy MacDonald és Aloe Blacc július 12-ei koncertjére a VeszprémFesten.

Játékra fel, várjuk a szebbnél szebb fotókat a [email protected] címre! Kérjük a jelentkezéskor adjon meg telefonos elérhetőséget, hogy minél hamarabb értesíthessük a nyereményéről.

A részvétel szabályairól részletesebben itt olvashat.

Ők már biztosan versenyben vannak:

Fotó: Hoffmann-Göllei Mónika
Fotó: Bognár Noémi
A tihanyi Barátlakásoktól visszafele, az Óvár tetején lévő kilátás a tóra Fotó: Nagyné H. Judit
Fotó: Balogh Petra
Fotó: Balogh Zita

Nyitóképünk Balatonfüreden készült, Molnár Klaudia olvasónktól kaptuk

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában