hirdetés

2020.11.23. 10:56

Litéren Ön ugyanazt a kezelést veheti igénybe, mint a legtöbb hollywoodi csillag

Kíváncsi, hogy a hollywoodi sztárok hogyan lesznek csinosak, hogy hozzák magukat formába a díjkiosztó gálák előtt?

Lspa_face másolata

Eláruljuk! Sőt, cikkünkből az is kiderül, hogy már itt Veszprém megyében, Litéren Ön ugyanazt a kezelést veheti igénybe, mint a legtöbb hollywoodi csillag.

Amerikában pillanatok alatt a legfelkapottabb fitnesz-wellness géppé vált a Cocoon Wellness Pro infraszauna. Nemcsak a nemzetközi sztárok és élsportolók használják, hanem minden amerikai, aki szeretne alakot formálni, fogyni, az állóképességét-, és a fizikai – szellemi egészségét kondícióban tartani. Veszprém megyében Litéren, az L-SPA Szépségszalonban, érhető el ez a professzionális szolgáltatás.

A gép egyaránt használható, súlycsökkentő kúrákhoz, magas hőmérsékletű edzésekhez, narancsbőr csökkentő kezelésként, oxigén inhalációval kiegészített egészség megőrző kúra részeként vagy egyszerűen relaxációra és feltöltődésre.

A Cocoon Wellness Pro hatékonyan erősíti az immunrendszert, kiválóan alkalmas fogyókúrás programok kiegészítésére. Méregtelenítő hatása rendkívül intenzív, rendszeres
használata kiváló alakformáló, keringésjavító. Jelentősen csökkenti narancsbőr látható jeleit, kiválóan alkalmas kozmetikai előkezelésre. A programok 45 percesek és ajánlott a kúraszerű alkalmazásuk. Erre a szalon bérletet biztosít, mert a látványos változáshoz legalább 10-12 alkalomra szükség szokott lenni. A bérlet akár ajándékutalvány formájában is megvásárolható, így remek ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulókra.

Az L-SPA Szépségszalon 2020. szeptember 1-jén nyitott meg. A tulajdonos házaspár nagy hangsúlyt fektetett a minőség és az elegancia mellett a szolgáltatások egyediségére. Tudták, hogy sokan szeretnének csinosodni, látták a környezetükben, hogy hány nő küzd a cellulitist jeleivel, így tudatosan ruháztak be, a piacon jelenleg elérhető, legmodernebb Cocoon Wellness pro gépbe.

Kereskedelemben eltöltött múltjuk és tapasztalatuk alázatos üzletemberekként tette őket, tudják, hogyan nyújtsanak minőségi és megbízható szolgáltatásokat. A szalon exkluzív belső kialakításában a Szandra Otthon lakberendezője Dr. Tóth Alexandra segített, míg a céges arculatot a HelkaMARKETINGRE bízták. Ezzel a precízséggel és kifinomultsággal alakították ki a szolgáltatásaikat, melyek összetétele egyedülálló a megyében.

A klasszikus pedikűr mellett megtalálható a Callux pedikűr, mely szike használata nélkül, krémekkel varázsol puha talpakat. A tulajdonos Nagy Tímea elmondása szerint a vendégek maguk sem hiszik el, hogy éveket fiatalodik a talpunkon a bőr. Minden vendég, legyen az férfi vagy nő, többször is végig simítja a lábát, mert olyan selymes bőrfelületet kapnak az egy órás kezelés végére, hogy maguk is alig hiszik el.

A szalonba belépve rögtön megpillantható a halpedikűr üveg medencéje, benne a szorgos halacskákkal, melyek az elhalt hámsejteket csipegetik le. A Garra rufa, más néven Kangal-hal, Törökország, Szíria, Irak, valamint Irán meleg vizű forrásaiban és tavaiban honos. Helybéli fürdőzök megfigyelték, hogy a halak szorgos tisztogató munkájának eredményeként bőrük egészségessé, puhává válik, ezért az apró állatokat elkezdték terápiás jelleggel is alkalmazni. A halpedikűr feszültség- és stresszoldó hatással is bír, ez azon alapszik, hogy a márnák, miközben úgynevezett bajuszuk segítségével kíméletes és alapos módon eltávolítják az elhalt hámsejteket, mikromasszázst végeznek a bőrön, amely serkenti a véráramlást, ellazítja a lábat, valamint hozzájárul az energiaáramlás harmonizálásához, és az egész testet nyugtató, pihentető érzéssel tölti el.

Az L-SPA szolgáltatásai között még a manikűr és műszempilla építés is megtalálható.

L-SPA Szépségszalon

Litér, Lehet utca 22.

Bejelentkezés: +36305782044

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában