Betört a tavasz a Balaton-partra!

Március utolsó szombatján igazi tavaszi idő várta a Balaton-partra látogatókat! A pompás idő minket is kicsalogatott, hogy körbenézzünk a tó körül, milyen is a várva várt tavaszillat!

Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton

Néhány étterem és büfé elviteles finomságokkal várta a vendégeket, hiszen sokan döntöttek úgy, hogy a szombatot a szabadban töltik.

Siófok

Siófokon kellemes tavaszi napsütésben élvezhettük a friss levegőt a parton. Szombaton kora délután nem volt tömeg, de sokan látogattak le a vízhez. A látvány ezúttal is pazar volt. Nyugodt, kékes-zöldes víz és ragyogó kék ég fogadott bennünket.

A csalóka időjárás miatt sokan egy szál pólóban, mások kabátban sétáltak. A napon sokszor olyan forróság volt, hogy le lehetett ülni az átmelegedett kövekre, a pulóver pedig lekívánkozott az emberről. A gyerekeket alig lehetett visszafogni a víztől. Voltak, akik belegázoltak a talpig érő, 5 fokos Balatonba, majd felfrissülve ugráltak, labdáztak az Aranyparton.

Teljes cikk és további képek a likeBalaton oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában