Kitűnő a közösségi élet a faluban

2021.12.03. 14:01

Már várja a Mikulás a paloznaki gyerekeket

Ajándékcsomaggal, kakaóval és kaláccsal várják a tizennégy éven aluli gyerekeket Paloznakon, a tájház udvarán december 4-én, szombaton 10 órától, tudtuk meg Czeglédy Ákos polgármestertől.

Kovács Erika

Az ünnepi hangulatról már gondoskodtak Paloznakon, ahol életnagyságú Mikulás-figurát és gyönyörű adventi koszorút helyeztek el a polgármesteri hivatalnál

Forrás: Kovács Erika/Napló

Az ünnepi hangulatról addig is gondoskodtak, ugyanis életnagyságú Mikulás-figurát és gyönyörű adventi koszorút helyeztek el a polgármesteri hivatalnál az első adventi hétvége apropóján.

 

A falu elöljárója sajnálattal beszélt arról, hogy tavaly a pandémia miatt nem tudták megvendégelni a gyerekeket Mikulás alkalmából, de ebben az esztendőben szerencsére ez megtörténhet a tájháznál, tekintettel az egészségügyi biztonságra, szabadtéren. Megérkezik a Mikulás, és ajándékkal lepi meg a gyerekeket, akiket aztán válogatott finomságokkal is megvendégelnek az önkormányzat dolgozói. 

 

A polgármester megjegyezte, ez az alkalom arra is kiváló, hogy találkozhatnak, beszélgethetnek egymással a gyerekek, a családok, illetve valamennyien Paloznakon, ahol nagyon büszkék a kitűnő közösségi életre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában