Padányis diákok

2022.07.15. 09:00

Fiatalok szedték a szemetet Veszprémben

A megyeszékhely egyik kedvelt oázisát, a Völgyikút parkot takarították ki a szeméttől olyan padányis diákok, akik néhány hete fejezték be érettségi vizsgájukat.

Napló-információ

A volt padányis diákok kitettek magukért, megszépült a Völgyikút park

Forrás: Napló

Az ötletgazda Juhász-Léhi Hunor volt, aki elmondta, szerettek volna segíteni, de nem szerettek volna várni egy hasonló akcióra, ezért az önkéntességet is figyelembe véve kezdeményezték a szemétszedést. Kérte, írjuk meg, hogy Tekker Dániel, Ticz Péter és Somogyi Zoltán - a padányis társak, barátok - voltak azok, akik azonnal az ügy mellé álltak.
Csakúgy, mint a VKSZ Zrt., hiszen amint a cég megtudta, hogy a fiatalok mit terveznek, szemeteszsákokkal, kesztyűkkel és logisztikával - ők javasolták a Völgyikút melletti részt - segítették a munkát. Ugyancsak csatlakozott a kezdeményezéshez és kesztyűt húzott a terület önkormányzati képviselője, Bázsa Botond is. 

Forrás: Napló

Hunortól megtudtuk azt is, hogy sikerült kitakarítaniuk a parkot; a tó környezete csakúgy megszépült, mint a patakmeder. A zsákokban leginkább műanyag palackok, italosdobozok és cigarettacsikk került, de más mellett találtak egy üres bőröndöt is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában