Balaton–Bakony Kocka Klub

2023.04.29. 17:11

Lego az elmúlt 40 évből

Hegyen-völgyön siető vonatok, színes kockákból kirakott hajók, gépek, autók, városok, katonák. Pénteken délelőtt nyitotta meg kapuit, és vasárnap estig várja a látogatókat a Balaton–Bakony Kocka Klub tagjainak legogyűjteményéből nyílt kiállítás az ajkai kosárlabdacsarnokban.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

A klubtagok készletét bemutató programon az idősebbek nosztalgiázhatnak, a gyermekek összehasonlíthatják, hogy mivel játszottak a szüleik kiskorukban, és mi az, amivel már ők tölthetik az idejüket. A hétvégén játszóház is várja az érdeklődőket. A kisiskolások 11 és 15 órakor egyórás programon játszhatnak úgy, hogy több tantárgyból szerzett képességeiket hasznosíthatják, egy másik játszóhelyen 25 ezer darab zöld legóból mindenki a fantáziája szerint alkot. Három sportpálya, foci, kosárlabda és hoki is várja a sportot és a kockákat kedvelőket. 

A klub az Európa Kulturális Fővárosa programban is részt vesz, Veszprémben a Jutas köztéren tart több bemutatót és foglalkozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában