Felhívás olvasóinknak

2023.09.24. 17:00

Őszi faludíszek – Kerékkormányos bálafogat a magyargencsi kocsmánál

"Községünk őszi dekorációja Magyargencs közterét díszíti, ami a kocsma szomszédságában van. Ezért az alkotás címe: Úton hazafelé" – írta szerkesztőségünknek küldött fotója mellé Háriné Nagy Veronika.

Rimányi Zita

A magyargencsi alkotás egy kerékkormányos bálafogat, négy biciklikereke és napraforgólámpái vannak. A bajszos sofőr mamuszt, sálat visel, és divatos, akárcsak a két kendős asszonyság, akiket szállít. Kell ilyen kis vidámság az őszbe, nekünk tetszik a magyargencsi fogat, akárcsak a farekeszekből összerakott bakonyszücsi diadalív és a mezőlaki "Helló ősz!" kompozíció irányjelző táblája.  

A magyargencsi alkotás egy kerékkormányos bálafogat, négy biciklikereke, napraforgólámpái vannak, s a bajszos sofőr két kendős asszonyságot szállít Fotó: Olvasónktól

Őszi fotós felhívásunkra olvasóinktól továbbra is a legszebb és a legmókásabb faludíszítések képeit várjuk. Lehet az árokparton felborult biciklis szalmával kitömött bábuja, halomba rendezett, élénk narancssárga színű sütőtökök, más termények, ládákból alkotott fotózkodóhelyek darálóval, szekérkerékkel, fahordóval. A falvak díszítésének változatos divatja terjed. Várjuk olvasóink ezekről készült fotóit!

Őszi fotós felhívásunk szerint olvasóinktól olyan fényképeket várunk november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában